fbpx
Selecteer een pagina

Ben je op zoek naar een zijden kussensloop in de maat 50×60, 50×70 of 40×70 cm? We’ve got you covered.

 

Slaap je op een klein of ergonomisch kussen? Dan zijn de 60×70 cm kussenslopen die je bij een standaard dekbedovertrekset ontvangt vast te groot en sluiten ze niet mooi aan om je kussens. Dat slaapt minder fijn en daarom kun je bij ons ook kiezen voor zijden kussenslopen in de maten 50×70 cm, 50×60 cm en 40×70 cm. Zowel in envelopsluiting als met een rits. Hieronder vind je alle opties!

Wat anderen zeggen


Ik gebruik een kussensloop en de haarband om mijn haar mee te krullen en het werkt fantastisch! Mijn kapper geeft ook aan dat mijn haar veel gezonder is en dat voelt het ook. Heel blij mee!
- Anoniem

Blij verrast! Na genoeg subtiele hints voor Moederdag de kussensloop voor mijn haar maar het meest verrast wat het voor je huid doet! Ik merk dat mijn gezicht gladder en minder droog is in de ochtend. Mijn haar is ook aanzienlijk minder warrig, echt een aanrader zo’n zijden kussensloop!
- Denise

Super fijne kussenslopen, echt heel zacht. Ik merk het meteen als ik tijdelijk een katoenen sloop gebruik omdat deze in de was is. Ga een tweede vragen voor kerst!
- M.

Snelle levering en de kussenslopen zijn van fantastische kwaliteit! Zeker aan te raden!
- Klant

Schattig verpakt en snel geleverd. Mooie zijde kussenslopen, scrunchie en waszak! Blij mee!
- A. Lusse

4.7 / 5 uit 158 reviews

0