fbpx
Selecteer een pagina

Ben je op zoek naar een zijden kussensloop in de maat 50×60, 50×70 of 40×70 cm? We’ve got you covered.

 

Slaap je op een klein of ergonomisch kussen? Dan zijn de 60×70 cm kussenslopen die je bij een standaard dekbedovertrekset ontvangt vast te groot en sluiten ze niet mooi aan om je kussens. Dat slaapt minder fijn en daarom kun je bij ons ook kiezen voor zijden kussenslopen in de maten 50×70 cm, 50×60 cm en 40×70 cm. Zowel in envelopsluiting als met een rits. Hieronder vind je alle opties!

Wat anderen zeggen


Ontzettend fijne & zachte producten! Mijn haar heeft een veel betere kwaliteit gekregen, het breekt minder snel af en voelt gezonder. De verzending was ook snel. Helemaal blij!
- Celeste

Prima geregeld. Bestelde maat slopen waren niet op voorraad. Werd keurig op de hoogte gebracht. Heb toen andere kleur besteld en kreeg nog een leuk cadeautje erbij! Dit alles heel snel geregeld en opgestuurd gekregen! Top service!
- Kika

Geweldige snelle service van Silkyway. Het kussensloop ligt heerlijk en mijn huid is 's ochtends erg zacht. Kan nog niet goed beoordelen wat het verder voor mijn huid gaat doen, daarvoor heb ik het te kort.
- Jacqueline

Ik gebruik een kussensloop en de haarband om mijn haar mee te krullen en het werkt fantastisch! Mijn kapper geeft ook aan dat mijn haar veel gezonder is en dat voelt het ook. Heel blij mee!
- Anoniem

Blij verrast! Na genoeg subtiele hints voor Moederdag de kussensloop voor mijn haar maar het meest verrast wat het voor je huid doet! Ik merk dat mijn gezicht gladder en minder droog is in de ochtend. Mijn haar is ook aanzienlijk minder warrig, echt een aanrader zo’n zijden kussensloop!
- Denise

4.8 / 5 uit 171 reviews

0